Sähköurakointia pohjanmaalaisella powerilla

Sähkömies joka toimii Oulun ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella!

Sähköasennus Ilkka Leinonen – siinä on sähkömies paikallaan, kun asiakkaat tarvitsevat ammattilaisen toteuttamaan monimutkaisetkin sähkötyöt. Yrityksemme toimii Oulun, Raahen, Kuusamon, Kempeleen ja koko Pohjois-Pohjanmaan seudulla tehden asennuksia, suurempia urakointeja ja suunnitelmia erilaisiin kohteisiin. Kyseessä voi olla uudiskohde siinä missä saneerattava rakennuskin. Jos vain sovitaan, viemme osaamistamme muuallekin Suomeen.

Sähkösuunnittelu

Kokenut sähkömies osaa suunnitella kohdetta ja sen asukkaita ajatellen energiatehokkaan ratkaisun. Hyvin tehty suunnitelma on pohja viihtyisille, käytännöllisille ja turvallisille sähköistyksille.

Sähköasennus, -saneeraus ja -urakointi

Sähkötyöt voivat pitää sisällään mitä tahansa uusien sähköjärjestelmien asennuksista vanhojen järjestelmien nykyaikaistamiseen. Yksittäinen työ tai suurempi sähköurakointi – meille kaikki työt ovat tärkeitä. Asennuksia teemme asuin-, liike-, teollisuus- ja maatalouskohteisiin.

Sähkötuotteiden myynti

Kauttamme saat myös erilaiset asennustarvikkeet, valaisimet ja muut sähkökalusteet. Tuotemerkit löydät täältä.

Pyydä paikalle sähkömies, jolla on tarvittavat luvat ja taito toteuttaa

Ota yhteyttä missä tahansa tarpeessa jossa sähkömiestä tarvitaan, ja pyydä rohkeasti tarjous! Meillä on S2-sähköasennusoikeudet. Liikumme koko Pohjois-Pohjanmaan alueella, myös muilla Suomen seuduilla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille palautetta, kysy lisää palveluistamme tai tuotteista. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköasennus Ilkka Leinonen
Putaanperäntie 17
85200 ALAVIESKA

Y-tunnus: 15967193
Puh: +358503463401

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköasennus Ilkka Leinonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.