Sähkömies, joka palvelee Oulun ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella!

Yhteystiedot

Sähköasennus Ilkka Leinonen – siinä on sähkömies paikallaan, kun asiakkaat tarvitsevat ammattilaisen toteuttamaan monimutkaisetkin sähkötyöt. Yrityksemme toimii Oulun, Raahen, Kuusamon, Kempeleen ja koko Pohjois-Pohjanmaan seudulla tehden asennuksia, suurempia urakointeja ja suunnitelmia erilaisiin kohteisiin. Kyseessä voi olla uudiskohde siinä missä saneerattava rakennuskin. Jos vain sovitaan, viemme osaamistamme muuallekin Suomeen.

Sähkösuunnittelu

Kokenut sähkömies osaa suunnitella kohdetta ja sen asukkaita ajatellen energiatehokkaan ratkaisun. Hyvin tehty suunnitelma on pohja viihtyisille, käytännöllisille ja turvallisille sähköistyksille.

Sähköasennus, -saneeraus ja -urakointi

Sähkötyöt voivat pitää sisällään mitä tahansa uusien sähköjärjestelmien asennuksista vanhojen järjestelmien nykyaikaistamiseen. Yksittäinen työ
tai suurempi sähköurakointi – meille kaikki työt ovat tärkeitä. Asennuksia teemme asuin-, liike-, teollisuus- ja maatalouskohteisiin.

Sähkötuotteiden myynti

Kauttamme saat myös erilaiset asennustarvikkeet, valaisimet ja muut sähkökalusteet. 

Tuotemerkit löydät täältä

Pyydä paikalle sähkömies, jolla on tarvittavat luvat ja taito toteuttaa

Ota yhteyttä missä tahansa tarpeessa, jossa sähkömiestä tarvitaan, ja pyydä rohkeasti tarjous! Meillä on S2-sähköasennusoikeudet. Liikumme koko Pohjois-Pohjanmaan alueella sekä myös muilla Suomen seuduilla.